dissabte, 9 de maig del 2009

PERSONATGES POMA

LA PRINCESA POMELIA
Vaig fer l´adaptació d´aquest conte, per representar-lo als infants amb titelles. Estavem amb un projecte al voltant de les fruites.

Aquesta és la princesa. Els altres personatges ( també fruites) els vaig fer utilitzant el mateix sistema de construcció.


TITELLES TARONJA

Un manera molt senzilla de fer una titella "Taronja". Amb una taronja de les que venen per decorar ( cost 1 euro) i amb una taronja natural.Per fer parlar el titella taronja: fer dos forats per la part de darrera, i ficar els dits.
Aquestes són les que fan els infants: amb fruites. El vestit amb draps de neteja de diferents colors. Els decoren amb ceres. Després presenten el seu personatge i improvisen petits diàlegs entre ells. De vegades inventen històries, per grups que representan a la resta dels infants.

TARONGESUn objecte qualsevol, en aquest cas una senzilla taronja, al ser escollit per la nostra mirada i tret del seu context, pot convertir-se en un objecte d´inspiració per crear un personatge i fer una petita obra de titelles. Es tracta de descobrir que tot està sempre per encetar…
Us convide a entrar
en
el
món
imaginari
de
la
taronja
Agafem una taronja:
La toquem, l´olorem, la mirem als ulls,
i
l´escoltem…
D´on ve?
Imaginem l´orige d´aquesta taronja i encetem una història.
ALGUNS PERSONATGES TARONJA